Novinky z archivu

Aktuální články | Kategorie | Hledat | RSS

Kam s vánočním stromkem

Stejně jako v předchozích letech bude ze strany města zajišťován svoz vánočních stromků, a to již od 25. prosince až do konce února roku příštího. Stromky lze odkládat na určená stanoviště sběrných nádob směsného odpadu (nikoli tříděného!).

23 prosince, 2009 - Životní prostředí

Stejně jako v předchozích letech bude ze strany města zajišťován svoz vánočních stromků, a to již od 25. prosince až do konce února roku příštího. Stromky lze odkládat na určená stanoviště sběrných nádob směsného odpadu (nikoli tříděného!). Tam, kde není stanoviště vyčleněné, lze stromek dát k popelnicím připraveným k odvozu, a to ve dnech kdy se nádoby vyvážejí. Zvláště velké stromky je potřeba zmenšit, aby je bylo možné bezproblémově naložit do svozového vozidla. Do samotných nádob se stromky neukládají, dochází pak ke snižování kapacity objemu nádoby pro ostatní odpad.

Další možností je předání stromku  v některém ze sběrných dvorů hlavního města, např. dostupně pro občany Prahy 10 v ulicích Teplárenská v Malešicích či v ulici Zakrytá v Záběhlicích (Spořilov).

| mail