Poděkování dobrovolníkům za jejich činnost v sociální oblasti

19. září 2016 se v Kulturním domě Barikádníků uskutečnil již čtvrtý ročník akce s názvem „Poděkování dobrovolníkům za jejich činnost v sociální oblasti“. Akci pořádá MČ Praha 10 se záměrem ocenit dobrovolnickou činnost v sociální oblasti. Letos se zúčastnilo celkem 74 dobrovolníků, kteří působí v některé z organizací, poskytujících občanům MČ Praha 10 sociální a návazné služby.

Poděkování dobrovolníkům za jejich činnost v sociální oblasti

Stejně jako v minulých ročnících i letos byly pro dobrovolníky připraveny drobné dárky a doprovodný hudební program. Vzhledem k tomu, že v dobrovolnické činnosti působí lidé různého věku, bylo v rámci akce zajištěno pro dobrovolníky – rodiče i hlídání dětí v tvořivém koutku.

Poděkování dobrovolníkům za jejich činnost v sociální oblasti je jednou z aktivit procesu komunitního plánování sociálních a návazných služeb na území MČ Praha 10.