Provizorní oprava komunikace U Seřadiště

Dne 29. 10. 2018 zahájí společnost EUROVIA CS, a.s. pro investora Technickou správu komunikací hl. m. Prahy, a.s. provizorní opravu komunikace U Seřadiště, spočívající v souvislé údržbě asfaltových vrstev v celé délce ulice 580 m (Moskevská – Petrohradská).

Nejedná se o definitivní rekonstrukci, neboť Pražská vodohospodářská společnost a.s. zahájila přípravu rekonstrukce a dostavby vodovodů a kanalizace v dané lokalitě s odhadovaným termínem realizace 2020-2021.

Oprava proběhne po etapách za úplné uzavírky ul. U Seřadiště. 1. etapa úsek Moskevská – Na Louži v termínu 29.10. - 11.11., 2. etapa úsek Na Louži - Nad Vinným potokem v termínech 12.11. - 20.11. a 28.11. - 30.11., 3. vložená etapa 2A 21.11. - 27.11. stejně jako 2. etapa s navíc neprůjezdnou křižovatkou U Seřadiště x Nad Vinným potokem s přilehlým mostem přes Botič. V každé etapě budou vyznačeny dvě objízdné trasy - přes Vršovice a přes Nusle.

Schéma jednotlivých etap viz přílohy.

Přiložené dokumenty

Licence Creative Commons © 2013-2018 MČ Praha 10