Společně uklidíme Desítku

Dobrovolnická akce Ukliďme Česko letos připadá na sobotu 6. dubna. Praha 10 se opět zapojí akcí Společně ukliďme Prahu 10 aneb za Desítku bez odpadků a černých skládek, jejímž hlavním koordinátorem je Občanská iniciativa Společně pro Desítku a městská část Praha 10.

Společně uklidíme Desítku

Datum akce: 06.04.2019 Exportovat akci

„Jsem velmi ráda, že se celorepubliková akce každoročně projeví i u nás na Desítce. S rodinou se jí zúčastním už poněkolikáté. Těší mě, kolik dobrovolníků se každoročně do úklidu zapojí, a jak naše městská část na jaře prokoukne,“ říká první místostarostka Jana Komrsková.

Připojte se proto i vy k některé z tradičních úklidových skupin, jejichž akce najdete na stránkách www.uklidmecesko.cz. Nebo zorganizujte vlastní úklid na Desítce a přispějte k upravenější a čistější podobě městské části, např. úklidem svých pozemků či ploch v okolí Vašeho bydliště, školy, firmy. Nemusíte se přitom vázat jen na celostátně vyhlášený termín akce. S přípravou vám rádi pomůžeme.