Barevný svět dětí: Březnová Mezioborová skupina

Milé kolygyně a kolegové, srdečně Vás zveme na letošní první setkání Mezioborové skupiny. Kromě tradičního kazuistického semináře nás čeká i prezentace o organizaci Smíšek, z. s.

Barevný svět dětí: Březnová Mezioborová skupina

Datum akce: 30.3.2017 15:00 - 18:00 Exportovat akci

Už od roku 2009 vytváříme prostor pro multidisciplinární diskuzi mezi odborníky a pracovníky z různých oblastí SPOD a NRP, a to formou otevřeného kazuistického semináře. V rámci MS se také snažíme prezentovat nové služby či nové projekty, které cílí svou pomoc rodinám.

Místo konání: Barevný svět dětí, z.s., Pod Nuselskými schody 3, Praha 2 (zastávka tram 6, 11, Nuselské schody)

Datum: 30. 3. 2017

Čas: od 15:00 hod. do 18:00 hod.

Vstupné: zdarma

Registrace: penkavova@barevnysvetdeti.cz do 29. 3. 2017

Více informací o MS se dočtete na webových stránkách www.barevnysvetdeti.cz v sekci Služby pro odborníky a veřejnost či na našem Facebooku.