Persefona: Pomoc obětem sexuálního násilí II.

Hlavní pilíř činnosti organizace tvoří dlouhodobá komplexní pomoc obětem domácího násilí, sexuálního zneužívání a znásilnění starším 18 let z Jihomoravského kraje. Podpora dál směřuje k těm, kteří se obětem uvedeného příkoří snaží pomoci. Pod komplexním a dlouhodobým přístupem rozumíme doprovázení oběti celým procesem řešení její životní situace. V rámci poradenských služeb poskytujeme klientům a klientkám sociální, psychologickou a právní pomoc - www.persefona.cz

Datum akce: 19.4.2017 19:30 - 21:00 Exportovat akci

V čase konání se můžete připojit na online přednášku:

a) "kliknutím" přes link ZDEhttps://seats.applicloud.com/room/seppia

nebo
b) kliknutím na ZELENÉ KOLEČKO / 3 - Připoj se přes web: http://www.seppia.cz/learning

Učebna je přístupná pouze v čase přednášky, nebo po dohodě s organizátory na seppia@seppia.cz, nebo tel. (+420) 724156667. Zde nás prosím kontaktujte i v případě jakýchkoliv dotazů. Nejčastějším problémem bývá: prohlížeč (momentálně je doporučován vstup přes Google Chrom), slabý signál internetu - wifi, nebo neaktuální Adobe Flash Player - možnost stažení: http://get.adobe.com/cz/flashplayer/