«srpen 2017»
poútstčtsone

Kalendář akcí - výpis

Barevný svět dětí: Květnová Mezioborová skupina

Milé kolygyně a kolegové, srdečně Vás zveme na druhé setkání Mezioborové skupiny. Kromě tradičního kazuistického semináře zveme také novou zajímavou organizaci, která nám představí své služby.

Barevný svět dětí: Květnová Mezioborová skupina

Datum akce: 25.5.2017 15:00 - 18:00 Exportovat akci

Už od roku 2009 vytváříme prostor pro multidisciplinární diskuzi mezi odborníky a pracovníky z různých oblastí SPOD a NRP, a to formou otevřeného kazuistického semináře. V rámci MS se také snažíme prezentovat nové služby či nové projekty, které cílí svou pomoc rodinám.

Místo konání: Barevný svět dětí, z.s., Pod Nuselskými schody 3, Praha 2 (zastávka tram 6, 11, Nuselské schody)

Datum: 25. 5. 2017

Čas: od 15:00 hod. do 18:00 hod.

Vstupné: zdarma

Registrace: penkavova@barevnysvetdeti.cz do 24. 5. 2017

Více informací o MS se dočtete na webových stránkách www.barevnysvetdeti.cz v sekci Služby pro odborníky a veřejnost či na našem Facebooku.

Licence Creative Commons © 2013-2016 MČ Praha 10
ipv6 ready