Praha 10 uspěla s připomínkami k překladišti v Malešicích. Stavět se zatím nezačne

Magistrát hlavního města zpracoval připomínky, které Praha 10 zaslala k plánovanému železničnímu překladišti v Malešicích. Projekt, který radnice dlouhodobě kritizuje, bude muset na základě jeho rozhodnutí projít podrobnějším zkoumáním vlivu na životní prostředí. Překladiště se tak zatím stavět nezačne.

Celý článek
Publikováno: 28.3.2017 Kategorie: Článek, ÚMČ Praha 10, Zprávy tiskového mluvčího, Různé, Malešice
Radnice Prahy 10 uspořádá deset velkých turnajů, začíná se deskovými hrami

Přiblížit sport široké veřejnosti, podpořit sousedské turnaje amatérských sportovců, umožnit sportování doslova po celý rok, propagovat místní sportoviště a kluby a každý měsíc věnovat jednomu sportu. To je plán radnice desáté městské části, jak povzbudit chuť sportovat a bavit se pohybem. Součástí projektu Aktivní desítka bude i deset velkých turnajů, kterých se mohou zájemci... Celý článek
Praha 10 prodala dluhopisy E Side Property, postupně tak uzavírá kauzu Key Investment

Zastupitelstvo Městské části Praha 10 v pondělí rozhodlo o prodeji dluhopisů, které pro Prahu 10 v roce 2009 nakoupila společnost Key Investment. Za dluhopisy společnosti E Side Property dostane 58,5 milionu korun a za dluhopisy Via Chem Group a související pohledávky obdrží přes 31 milionů korun.

Celý článek

Licence Creative Commons © 2013-2016 MČ Praha 10