Úřad MČ Praha 10 získal cenu, je Ambasadorem kvality ve veřejném sektoru

Úřad MČ Praha 10 se stal vítězem a Ambasadorem kvality České republiky ve veřejném sektoru. Druhé skončilo město Hranice, třetí se umístil Dopravní podnik hl. m. Prahy. Soutěž organizuje od loňska Česká společnost pro jakost, letos poprvé ocenila i veřejný sektor.

„Ceny získané v konkurenci deseti přihlášených si velice ceníme a vážíme. Je to ocenění pro všech 370 zaměstnanců, úředníků Úřadu, které nás zároveň inspiruje a zavazuje pro další naši činnost v této oblasti,“ řekla JUDr. Jana Hatalová, pověřena výkonem činností tajemníka ÚMČ Praha 10.

Cena Ambasador kvality České republiky je určena pro organizace, které nadstandardně dbají o zajištění kvality svých produktů a služeb, chovají se odpovědně a aktivně napomáhají šíření a propagaci kvality. V případě ÚMČ Praha 10 hodnotitelé ocenili především dlouhodobě udržovaný vysoký standard a komplexní přístup k systému řízení kvality.