«září 2019»
  • 3. ročník festivalu Kolnoa
    02.10.2019 - 06.10.2019

3. ročník festivalu Kolnoa

Kino Pilotů 2.-6.10. Festival izraelského filmu KOLNOA (קולנוע), jenž v názvu nese hebrejský výraz pro kino či kinematografii, představuje filmovou produkci této pozoruhodné a pestré země plné...
  • Parkour day
    06.10.2019 10:00 - 18:00

Parkour day

Areál bývalého vršovického tržiště naproti stadionu Bohemians. Exhibice, workshopy, freerunning, streetartové aktivity, streetdance, hip-hop, breakdance, žonglování a další.

Kalendář akcí - výpis

Centrum Amelie: přednáška Mužská síla - prevence rakoviny pohlavních orgánů

Co mohou muži udělat pro prevenci rakoviny pohlavních orgánů, které činnosti jsou rizikové a čemu je dobré věnovat pozornost? Jak nezanedbat následnou péči? A jak je to s intimním životem po prodělaném onemocnění?

Centrum Amelie: přednáška Mužská síla - prevence rakoviny pohlavních orgánů

Datum akce: 26.08.2019 18:00 - 20:00 Exportovat akci

Datum: 26. 8. 2019

Čas: od 18:00 hod.

Lektor: MUDr. Pavel Turčan z Centra MEDIOL s.r.o.

Volně přístupné na: https://www.amelie-zs.cz/online

Informace: www.amelie-zs.cz, www.facebook.com/amelie.zs