Novinky z archivu

Aktuální články | Kategorie | Hledat | RSS

Vycházka plánovanou naučnou stezkou Sv. Josefa

Městská část Praha 10 se v loňském roce stala vítězem soutěže, kterou každoročně pořádá Nadace Partnerství ve spolupráci s městem Strakonice, a získala tak prestižní ocenění „Město stromů“ ročníku 2012/2013. V rámci této kampaně Vás zveme na „Vycházku plánovanou naučnou stezkou Sv. Josefa“. Akci pořádá Český svaz ochránců přírody – ZO „Natura, quo vadis?“.

Vycházka plánovanou naučnou stezkou Sv. Josefa

Komentovaná vycházka již brzy otevřenou novou naučnou stezkou v Praze – Malešicích proběhne za každého počasí v neděli 14. dubna. Sraz je v 15:00 hod. na Malešickém náměstí u Kapličky (BUS MHD 177, 195 a 297). Plánovaná délka trasy je cca 5 km, doba trvání do 18:00 hodin.

| mail
Galerie   Vycházka plánovanou naučnou stezkou Sv. Josefa