MČ Praha 10 zřídila linku pro své občany v nouzi

Od 19. března jsme pro naše občany zřídili speciální telefonickou linku 267 093 800. Na ni můžete volat ve všední dny od 8:00 do 18:00, pokud jste v nouzi a potřebujete poradit v aktuální nelehké situaci, kterou v Česku zažíváme. Kromě toho vám pomůžeme, pokud potřebujete přinést nákup či vyvenčit psa.

Zároveň hledáme dobrovolníky, kteří chtějí sami pomáhat. Jestliže chcete nabídnout své služby a svůj čas, jste právník nebo šijete roušky, pak se můžete přihlásit přes formulář zde www.praha10.cz/dobrovolnik

Pro vás všechny jsme zpracovali grafický materiál s těmito a dalšími užitečnými údaji a kontakty. V nadcházejících dnech bude vytištěný jako oboustranný leták a budeme ho distribuovat i v papírové podobě.

Aktuální informace z městské části v souvislosti s šířením koronaviru

Informační letáky s kontakty (PDF, 125 kB)

Informační leták Desítka pomáhá – nouzová linka, výzva dobrovolníkům a důležitá telefonní čísla Informační leták Desítka pomáhá – psychologická pomoc v krizi – důležitá telefonní čísla

Momentálně je dětský koutek z provozních důvodů uzavřen.

Licence Creative Commons © 2013-2020 MČ Praha 10